رعایت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در سفر مانع بروز مسمومیت غذایی می شود.
به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند و باید نسبت به سلامت و عدم فساد مواد غذایی اطمینان حاصل نمایید .
دکتر « سید علی وکیلی » با اشاره به اینکه اکثر مسمومیت های غذایی ظرف 24 ساعت برطرف می شوند اما بعضی از آنها کشنده می باشند، تاکید کرد : در هنگام سفر از حمل گوشت خام ، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید زیرا سریع فاسد می شوند.
این مسئول در ادامه افزود : از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی ، فرورفتگی یا نشتی خودداری نمایید و کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقه در آب بجوشایند .
دکتر « وکیلی » با بیان ایکه هرگز غذاهای پخته را بیش از2 ساعت ( اگر هوای اتاق گرم است بیش از یک ساعت ) در دمای محیط قرار ندهید، تصریح کرد : برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده ، آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.
به گفته وی علایم و نشانه های برخی از مسمویمت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود یعنی ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده همراه با نشانه هایی شامل تب ، خستگی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال شدید ، ضعف و شکم درد باشد